BBQ zondag 28 juli

DE Derby van vorig jaar staat nog in het geheugen gegrift! Een razend snel veld, meer dan 400 runs werden gescoord, Douglas sloeg een century en, ook niet onbelangrijk, er werd gewonnen van Rood en Wit!

Zondag 28 juli is het weer zover; het eerste speelt dan DE Derby, thuis tegen Rood en Wit. De spelers van het eerste zijn er nu al op gebrand om er op het veld een spektakel van te maken, maar dat is slechts een zijde van de medaille. Ook de dag op het terras moet er een zijn die nog lang in het geheugen gebrand staat. Hoe?? Met een culinair verantwoorde BBQ, waar de hamburgers het veld zullen ruimen voor heerlijke kippendijen; de biertjes en wijntjes aangevuld met een speciale zomerse mix en natuurlijk ladingen extra ijs voor de kids. Kortom, het bestuur doet haar uiterste best om het iedereen uitermate naar hun zin te maken.

De wedstrijd begint zondag 28 juli om 1200, maar wij begrijpen dat een 7uur durende wedstrijd helemaal kijken een beetje veel van het goede is. Natuurlijk, alle support is de hele dag welkom, maar een uur of 1600 is ook een mooi tijdstip om binnen te komen. Rond 1800 zullen de eerste dijen van de BBQ vliegen. De kosten voor deze heerlijke hap bedragen €7,50, voor kinderen is er een menu voor €5,-.

Om te weten hoeveel kippen we moeten slachten en hoeveel drank we moeten stoken wordt aanmelding voor deze BBQ enorm op prijs gesteld. Aanmelden kan bij Douwe Walhain op douwewalhain@upcmail.nl . Reageren graag voor 24 juli.

Hopelijk tot zondag 28 juli.

Met sportieve groet

Douwe Walhain