Bloemendaal U9 wint 4e wedstrijd op rij!!

Bloemendaal U9 heeft ook zijn vierde wedstrijd op rij, uit bij ACC aan de Amstel overtuigend gewonnen: 12 – 78.

Voor de begeleiders Charles, Marike en Tammo begon de dag met een puzzeltocht , extra uitdagend voor Charles  die zonder TomTom en mobiel in het Amsterdamsche Bos stond, het oude adres van ACC. Maar goed, uiteindelijk konden we om 9.00 beginnen met de toss. En die werd gewonnen door ACC – en de captain koos voor batten. Emma Dingemans doet mee met ACC.

Bloemdaal staat prima te bowlen en goed te fielden. Er gaan 8 batsmen uit en Sebastiaan, Jasper, Hugo en Julius bowlen mooie lengte en dots. Emma doet goede zaken voor ACC ! ze slaat de enige 4 en maakt de meeste runs (7). ACC komt uiteindelijk op totaal van 12: (28 runs en 8 run outs)

Dan is Bloemendaal aan de beurt om te batten. We starten met Carel die op zijn tweede bal mooi 2 runs loopt. Thijs gaat helemaal los op Amar van ACC, die overigens mooi strak staat te bowlen. Thijs slaat de topscore (22 runs) waaronder 4x field out (2×4 en 2×6) ! Jasper, Julius, Sebastiaan en Hugo slaan allemaal een paar keer field outs (4) en schroeven daarmee de score op. Lise , Marieke , Pyke en Jip maken de partij goed af met slechts 2 uitjes en 8 runs. Bloemendaal komt op een totaal van 78:  87 runs, 5 Byes en 7 run outs.

======================================================================================================================================

Aanstaande zondag 2 juni spelen we uit in Voorburg tegen VCC.