Crowdfunding voor nieuw terrasmeubilair

Om er zeker van te zijn dat we aankomend seizoen met z’n allen weer lekker kunnen genieten op het terras, is nieuw terrasmeubilair echt heel hard nodig. De kinderen moeten hun lunches kunnen doen samen met de tegenstander en natuurlijk ook de eerste en tweede teams moeten goed kunnen zitten voor lunch en na afloop van de wedstrijd. En wat te denken van ons publiek, als je niet lekker kunt zitten dan ben je minder geneigd om naar een wedstrijd te komen. Al met al dus heel hard nodig.

Omdat dit een flinke investering is, zijn we een crowdfunding gestart om extra geld bij elkaar te halen om terrasbanken en tafels aan te kunnen schaffen. We hopen dat iedereen een financiële bijdrage kan doen, hoe groot of hoe klein ook. Je kunt er zelfs voor kiezen om een bank te adopteren en indien gewenst hier ook een plaquette op te laten zetten zodat je op “je eigen bank” kunt zitten. Maar ook met kleine bedragen zijn we al heel blij. Alles draagt bij aan een mooi en verzorgd terras!

Wil je ook een bijdrage storten dan kan dat via deze site https://www.gofundme.com/ccbloemendaal-adopt-a-bench?fbclid=IwAR3igezhzzkefOt33-1nPnuZv0gcQFynMZWEofcEzjzY6LSxPGH3hxKnxUI

Heel hartelijk dank hiervoor! En graag tot ziens op ons mooie nieuwe terras!