Nieuwjaarsborrel zondag 26 januari 1730-1900

Langzaam maar zeker is het tijd om uit de winterslaap te ontwaken: Cricket gaat weer beginnen. Eerst langzaam, met indoortrainingen vanaf midden februari, maar al snel is het weer mei en staan we met zijn allen meerdere malen per week op de velden!

Voordat we ons weer aan cricket wagen willen we het nieuwe jaar inluiden met een nieuwjaarsborrel op de Donkerelaan op zondag 26 januari van 1630-1900. Zowel de jeugd, ouders als senioren (plus partners) zijn van harte welkom om een warme chocomelk of glühwein te komen drinken (afhankelijk van de leeftijd), natuurlijk gepaard met de bijbehorende hapjes.

Deze borrel willen wij het aangename met het nuttige combineren. In de eerste plaats is er nog een (jeugd)prijs die bij de sluiting niet uitgereikt kon worden en daarvoor is deze nieuwjaarsborrel de uitgelezen mogelijkheid. En ten tweede is deze borrel het geschikte tijdstip om de kleding voor het komende seizoen te bestellen.

Zoals bekend was vorig jaar een overgangsseizoen van de oude klederdracht naar de nieuwe. Komend seizoen speelt iedereen die in een KNCB-competitie uitkomt (iedereen dus behalve diegenen die alleen Village cricket spelen) echter verplicht in het nieuwe tenue. Zondag 26 januari van 1630-1900 is de mogelijkheid om de nieuwe clubkleren te passen en te bestellen. De clubkleding wordt tegen kostprijs aangeboden.

Hopelijk tot de 26e

met sportieve groet

Douwe Walhain, secretaris