Duin & Kruidberg

Ervaar de rijke historie van het klassieke landhuis waar iedere kamer zijn eigen verhaal vertelt. Of verblijf in een van de moderne, gerieflijke Patiokamers in de aangrenzende hotelvleugel. In totaal beschikt het landgoed over 75 hotelkamers. Warme luxe en landelijke charme door mooie materialen, zacht linnen en comfortabele fauteuils: in onze huiselijke hotelkamers voelt u zich direct thuis.

Een vergadering, congres, productbijeenkomst, boardmeeting of bedrijfsuitje?

We kijken graag samen met u wat er nodig is om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Verblijft u graag in de eigentijdse, multifunctionele zalen van het conferentiecentrum of liever in een van de prachtige, authentieke stijlkamers? Kiest u voor de wat meer intieme en industriële sfeer van het Koetshuis Nova Zembla, of gaat u ontspannen buiten vergaderen? De opties zijn eindeloos en u beslist wat u aan ons overlaat of liever zelf regelt.

Een diner in restaurant De Vrienden van Jacob mag tijdens een bezoek aan het landgoed beslist niet ontbreken. Dit, met een Michelin-ster bekroonde, restaurant staat garant voor een avond pure verwennerij waarbij gegarandeerd alle zintuigen geprikkeld worden.

Seizoensgebonden, dagvers en lokaal zijn de sleutelwoorden voor de keuken van Brasserie DenK. Vanuit de brasserie, ziet u de koks in de open keuken de ingrediënten en producten omtoveren naar klassieke brasseriegerechten in een modern jasje.

https://www.duin-kruidberg.nl/