U12Ebab-A heeft eerste twee wedstrijden gewonnen!! verslag van Floris

De eerste wedstrijd werd gewonnen tegen Rood en Wit, de tweede wedstrijd tegen VCC! Een goed begin van het team, ga zo door jongens en meisje(s)!! Volgende week ACC uit, 08.20  verzamelen op de club.

Wedstrijdverslag van Floris Korthals Altes over de wedstrijd tegen VCC
Wij Bloemendaal cc speelden zondag 12 mei tegen VCC. Wij hadden heel veel uitjes we hadden iedereen uitgemaakt en sommige zelfs 2 keer. Het batten ging ook wel goed we waren 4 x uitgegaan. Ik zelf, Floris, had bij de 2e over die ik bowlde, 2 wickets achterelkaar gebowld. Dat waren mij laatste 2 ballen. Toen moest ik nog een 3e over bowlen voor een hattrick. Ik bowlde recht op het wicket maar de batsman maakte LBW maar wij spelen nog zonder LBW. Bij de 3e bal tikte de batsman de bal omhoog en kon Flip onze wicketkeeper hem vangen. Verder was het een leuke wedstrijd en de eindscore was 83-16 voor ons.