Verlies voor U9 bij VCC uit

Op zondag 2 juni jl heeft de U9 haar eerste verlies moeten incasseren bij Voorburg CC. De zondag begon met een klassiek lente cricket zonnetje en de helden werden met zonnebrand ingesmeerd door Mariken. Onze gelegenheidscaptain Jasper won de toss en koos resoluut voor fielden. Met Michiel als umpire en Tammo aan de scoorders tafel waren we er klaar voor.

U9 uit  bij VCC

U9 uit bij VCC

Julius opende het bal met strakke ballen en goede lengte en hij zag veel dots.Lise, Emma en Pyke zagen al iets meer runs en af en toe werd door VCC de boundary(4) gevonden. Jasper bowlde fast, moest zich wat inhouden en raakte eenmaal de stumps. Met Leonoor aan de bal was er een vangbal en een run out. Marieke, Carel en Jip bowlden een aantal keurige dots maar zagen de bal ook over de boundary rollen.

VCC behaalde 83 runs en ging 4x uit.

Het was een stevige score , en het zou zwaar worden zonder Hugo, Seb en Thijs. De spelers van VCC bowlden veelal strak. Het bleek dat de meerderheid van dit team de hele winter had doorgeoefend in de zaal. Maar goed, Carel sloeg de bal 2x over de boundaries (4) en Jip liep eenmaal 3 runs. Julius sloeg de bal eenmaal goed (4) en Jasper raakte de bal 3x goed (4). Goed fielding leidde tot 5 run outs maar helaas behaalde we maar 62 runs.

Einduitslag: VCC – Bloemendaal U9: 78 – 52