Verslag T-20 competitie ofwel The Half way Trophy jaar 2013

Geachte lezers en cricket spelers.

Hiebij wil ik u toch inlichten over de wedstrijden die gespeeld zijn op woensdag avond. Ook dit jaar hebben wij we de  6  T-20 wedstrijden gespeeld. De wedstrijden zijn laag drempelig en iedereen is welkom. Ik ben mede organisator, maar wat heb ik weer dit jaar genoten!

 

Ik hoop dat  alle team leden ook deze gedachtes hebben en dat ze het plezier, wat wij tijdens deze wedstrijden hebben, ook uitdragen naar mensen (nieuwe en oud spelers ) zodat zij ook mee gaan spelen. Mocht u interesse hebben ; schroom niet en meld u aan bij de diverse spelers van Bloemendaal village.

Als eerste wil ik al mijn team deelnemers ( Maatjes) bedanken voor hun aanwezigheid en hun enthousiasme om te spelen. Het is een grote eer voor mij om als jullie aanvoerder het veld te mogen betreden. Dit jaar  zijn wij weer veel te vriendelijk voor onze tegenstanders geweest en ik denk dat jullie je veel meer moeten profileren als ik weer de beste spelers met onze tegenstanders laat meespelen. Maar dat terzijde. Verder wil ik ; Claas v Hees, Jan Houwing, Paul Wessel, Paulien Schous, Gijs Tettelaaar en Edward Meijer en  Pim Huizing speciaal bedanken voor hun participatie.

Helaas ben ik niet gezegend met vloeiende schrijfstijl, maar ik kan niet nadrukkelijk genoeg beklemtonen dat  de Cricket sport een verrijking in mijn (ons) leven is. Of je nu op een hoog niveau speelt of op een lager, elke keer zit er wel een levens les in. Daarom ben ik het met meer energie gaan uitdragen ; Kom, en ga Cricket spelen het is echt :The king of Sports. Terug naar de T-20.

De slot avond op R & W

Helaas verloren wij de wedstrijd tegen VRA en daarmee belandden wij tegen alle verhoudingen in op de laatste plaats.  Welk een onrecht ! Maar wat een gezellige avond werd het : tafel buiten gedekt, 40 man en goed geluimd, voor je wist was het 23:30.
Prijzen zijn uitgereikt en ik heb in steen kolen Engels een waardeloze speech afgeleverd. Echter : ik heb wel 10 DVD,s in roulatie gebracht van : Fire in Babylon ! Zelf heb ik er een en deze is ten alle tijden bij mij op te vragen, maar het is dus vanaf 2013 verplichte kijk stof.  De odyssee van Clive Loyd en Vivian Richards : TOP  ! Ten tijde van Margareth Thatcher en Miners oproer : het is echt van historisch belang.  Ik hoop dat u zo een beetje weet wat wij zo aan het doen zijn en u nieuwsgierig wordt.  Mocht er dan iemand zijn in uw directe omgeving die kennis wil maken met deze fantastische sport, stuur hem of haar door naar de Bloemendaal Village en wij maken er een Cricketer van !!

Hartelijke groeten van Bart Schotte en het gehele Village team