Social Cricket - Cricket Club Bloemendaal

Social Cricket

Social Cricket

Instructie social cricket

Social cricket is de meest relaxte vorm van cricket. Iedereen kan meedoen. Ook als je echt geen idee hebt wat cricket is en hoe het wordt gespeeld. De data voor social cricket worden aangekondigd op de website en in de speciale app groep. Je draagt makkelijk zittende kleding maar dat hoeft niet persé sportkleding te zijn. Alle materialen hebben we op de club dus je hoeft ook niets mee te nemen. Voor elk social cricket event leggen we nog even kort de spelregels uit. Iedereen komt aan bod en er wordt een "wedstrijdje" gespeeld. Wil je eerst vanaf de rand van het veld of vanaf het terras meekijken dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Belangrijk is dat je het gezellig vindt en kennis maakt met andere niet-cricketers of mensen die ooit wel eens een balletje hebben geslagen. We spelen veelal met vaders van cricketende kinderen maar er doen ook wel moeders mee. Daarnaast als je wel eens over cricket gehoord hebt en nieuwsgierig bent, kijk dan op de agenda en kom gewoon.

De Zuid-Afrikaanse braai staat aan, de bar is geopend en het is altijd leuk!

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met onze penningmeester en organisator van de social cricket Charles Robson (penningmeester@ccbloemendaal.nl)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!